V naši trgovini prodajamo naravne gradbene izdelke, svetujemo in izobražujemo izvajalce in kupce.

Nudimo vam izdelke iz ilovice, izolacije iz konoplje in trstike, naravne zidne barve z rastlinskimi vezivi ter seveda čiste apnene materiale, izravnalne mase, pigmente in lesene pode.

Prodaja naravnih materialov

Prodajamo vrhunske ekoloških gradbene materialov iz lastne proizvodnje in od proizvajalcev, ki jih zastopamo na slovenskem trgu – Sand & Lehm, Kreidezeit, Biofib, Claytec, TCS, AURO, LehmOrange idr. Materiale lahko kupite v naši trgovini v Ljubljani ali naročite v spletni trgovini ali pa nas pokličite, da vam svetujemo.

Povezujemo se s podjetji in posamezniki, s katerimi si delimo znanja in izkušnje. Stkali smo vezi s predanimi proizvajalci naravnih materialov iz tujine, domačimi mojstri, izvajalci ter investitorji, ki sonaravno gradnjo prepoznavajo kot ekološko alternativo. Dolgoletne izkušnje uporabe naravnih gradiv pri izvedbenih projektih so nam bile v navdih pri oblikovanju lastne blagovne znamke naravnih gradiv NATIVA.

Naš cilj je, da center postane osrednje slovensko stičišče informacij, novosti in dogodkov na področju ekološke gradnje in materialov.

Naše poslanstvo je graditi trajnostno naravnano družbo, ki harmonično sobiva z naravo.